گزارش صندوق بین المللی پول: فرار مالیاتی بیت کوین را نمی توان تنها با مبارزه با پولشویی متوقف کرد

Bitcoin Tax Evasion Can’t Be Stopped With Just Anti-Money Laundering: IMF Report

گزارش صندوق بین المللی پول: فرار مالیاتی بیت کوین را نمی توان تنها با مبارزه با پولشویی متوقف کرد

مشروح:

قوانین مبارزه با پولشویی (AML) نوشدارویی برای مقابله با کلاهبرداران مالیاتی و مجرمانی نیستند که سعی می کنند ردپای خود را با رمزارزها بپوشانند - اما طبق مقاله ای که توسط International Monetary منتشر شده است، آنها مکانی منطقی برای شروع هستند. صندوق (IMF) در روز چهارشنبه.

این مقاله توسط اعضای دپارتمان امور مالی صندوق بین‌المللی پول نوشته شده است: کاترین بائر، رود دی مویج، شفیق هبوس و مایکل کین. این شامل افشایی است که نظرات بیان شده توسط نویسندگان آن لزوماً منعکس کننده نظرات صندوق بین المللی پول نیست.

از منظر مالیات، نگرانی اصلی مقاله این است که دارایی های دیجیتال روشی جدید و قدرتمند برای مجرمان و ثروتمندان برای انجام تراکنش های ناشناخته فراهم می کند. و نویسندگان آن تشخیص می‌دهند که ده‌ها میلیارد دلار درآمد مالیاتی بالقوه در خطر است، بدون اجماع در سراسر جهان در مورد نحوه برخورد با این موضوع.

IMF تسلیم تحریم‌های بیت‌کوین می‌شود، می‌گوید این تحریم‌ها موثر نیستند

نویسندگان به صراحت می‌گویند که قصد «ارائه نسخه‌های خط‌مشی» را ندارند، اما همچنین می‌نویسند که دولت‌ها می‌توانند به مقررات و قوانین موجود در ایالات متحده به‌عنوان راهنمای توقف جرایم مالی و فعالیت‌های غیرقانونی نگاه کنند.

نویسندگان صندوق بین‌المللی پول گفتند: «چه کریپتو پژمرده شود و چه شکوفا شود، سیستم مالیاتی همچنان باید با آن مقابله کند. با این حال، اولین گام برای دولت‌ها این است که قوانین AML و الزامات گزارش شخص ثالث را در جایی که می‌توانند به کار گیرند.

از نظر قوانین مبارزه با پولشویی، این مقاله به دستورالعمل‌هایی اشاره می‌کند که توسط گروه ویژه اقدام مالی در سال 2015 منتشر شد - که به‌عنوان یک استاندارد جهانی برای مبارزه با پولشویی عمل می‌کند - اما اذعان می‌کند که همه حوزه‌های قضایی کاملاً مطابقت ندارند.

این مقاله اشاره می‌کند که موسسات متمرکز مانند صرافی‌ها در موقعیت منحصر به فردی هستند تا به مقامات کمک کنند تا اطلاعاتی در مورد مالکیت دارایی‌های دیجیتال به دست آورند، که اغلب به عنوان نقطه تماسی است که پول نقد با ارز دیجیتال مبادله می‌شود، و می‌تواند فعالیت‌های فراتر از آن را ردیابی کند.

>

مقاله صندوق بین‌المللی پول تخمین می‌زند که 20 درصد مالیات بر عایدی سرمایه جهانی در سال 2021 ممکن است حدود 300 میلیارد دلار از تراکنش‌های مربوط به رمزارزها جمع‌آوری کند. با این حال، نویسندگان گفتند که رویه‌های «مشتری خود را بشناسید» (KYC) - که به آنها کمک می‌کند تا با مقررات ضد پولشویی مطابقت داشته باشند - برای ترسیم کل تصویر برای مقامات مالیاتی کافی نیست.

نویسندگان می‌گویند: «قوانین KYC ممکن است به مقامات این امکان را بدهد که بدانند، برای مثال، برخی افراد مقدار مشخصی از ارزهای دیجیتال را نقد کرده‌اند. «اما از تراکنش‌های قبل از ثبت‌شده در بلاک چین، بدون اطلاعات بیشتر، امکان شناسایی سود یا زیان سرمایه مرتبط وجود نخواهد داشت.»

از این نظر، نویسندگان نوشتند، فناوری زیربنای بسیاری از ارزهای دیجیتال واقعاً می‌تواند برای مقامات مالیاتی یک موهبت باشد، و بیان کردند که بلاک‌چین‌ها «به‌طور قابل‌توجهی در اطلاعاتی که در مورد تاریخچه تراکنش‌ها دارند شفاف هستند.»

نویسندگان صندوق بین‌المللی پول گفتند، هوش مصنوعی را می‌توان در برخی ظرفیت‌ها «برای شناسایی رفتارهای بالقوه مرتبط با مالیات» که در زنجیره رخ می‌دهند، استفاده کرد و حجم وسیعی از اطلاعات عمومی در شبکه‌ها را برای تجزیه و تحلیل پزشکی قانونی توصیف کرد.

>

با این حال، برخی از منتقدان، مانند افشاگر ادوارد اسنودن، صرافی‌ها، به‌ویژه Coinbase را در گذشته به دلیل رعایت بیش از حد مورد انتقاد قرار داده‌اند و آن را کشاندن فضای کریپتو می‌خوانند.

ادوارد اسنودن رعایت بیش از حد Coinbase را "سمی و شرم‌آور" می‌خواند

اما در صورتی که دولت‌ها از AML و KYC استقبال کنند، مقاله چالش‌های دیگری را توضیح می‌دهد که اگر بازیگران بد را به سمت مبادلات غیرمتمرکز سوق دهد، جایی که جمع‌آوری اطلاعات بدون رعایت الزامات گزارش‌دهی سخت‌تر می‌شود، پدیدار خواهد شد. .

و مانع اصلی ذکر شده در مقاله همچنان باقی خواهد ماند، که عنصر ناشناس بودن شبه مرتبط با تراکنش‌های ارزهای دیجیتال است. کیف پول دیجیتال از کلیدهای عمومی و خصوصی تشکیل شده است. اگر نهادی نام شخصی را به یک کیف پول دیجیتال پیوند ندهد، برای مقامات چالش برانگیزتر می شود که بدانند به چه کسی تعلق دارد، مگر اینکه شخص خودش آن را فاش کند.

صندوق بین‌المللی پول گفت: «غلبه بر ناشناس بودن شبه مشکل اصلی است که ادارات مالیاتی اکنون در تلاش برای حل آن هستند. «در قدیم، مشکل مقامات مالیاتی این بود که می‌دانستند شما کی هستید، اما نه درآمد شما. اکنون مشکل این است که درآمد شما را می‌داند، اما شما را نمی‌داند.»

متن اصلی خبر : Decrypt Media•1 hour ago