بیزاری Crypto از استانداردهای ضد پولشویی فقط به خودش آسیب می رساند

Crypto’s aversion to anti-money laundering standards is only hurting itself

1402-03-03
2 سال ها،2 ماه ها پیش

اخبار رمزارزها

خلاصه:

کریپتوکارنسی، یا استفاده از ارزهای رمزنگاری شده، به عنوان یک راه برای جلوگیری از سوءاستفاده از پول، به طور مشهور در بین افرادی که به دنبال امنیت بیشتر و نزدیکی به نظام پولی بیشتر هستند، به طور مشهور است. اما این روش نیز به دلایلی مثل عدم اطمینان در نظام پولی، ناقص نظارت و ناقص تحقق از هویت، به عنوان یک راه برای جلوگیری از سوءاستفاده از پول، به طور مشهور نیست. این مقاله به بررسی عدم تقبل کریپتوکارنسی به عنوان یک راه برای جلوگیری از سوءاستفاده از پول، می پردازد. این مقاله به بررسی عوامل مؤثر بر عدم تقبل کریپتوکارنسی به عنوان یک راه برای جلوگیری از سوءاستفاده از پول، می پردازد. عوامل مؤثر شامل عدم اطمینان در نظام پولی، ناقص نظارت و ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص تحقق از هویت، ناقص ت
بیزاری Crypto از استانداردهای ضد پولشویی فقط به خودش آسیب می رساند

مشروح:

پولشویی همیشه یکی از بزرگترین نگرانی های تنظیم کننده ها بوده است که جلوی پیشرفت صنعت کریپتو را گرفته است. برای کاهش این نگرانی‌ها، نیاز است که تلاش‌های نظارتی مشترک بیشتری بین حوزه‌های قضایی در سراسر جهان وجود داشته باشد. اخیراً در نشستی که توسط گروه ویژه اقدام مالی (FATF) برگزار شد، بیش از 200 حوزه قضایی به طور اصولی توافق کردند که ایجاد و پیروی از استانداردهایی برای مبارزه با جرایم مالی در اولویت است. اما پذیرش استانداردهای FATF در سطح جهانی همچنان یک چالش است.

توسعه مقررات جهانی پیرامون دارایی های دیجیتال یک روند نسبتاً جدید است. مقررات فعال تر ارائه دهندگان خدمات دارایی مجازی (VASP) در سال 2021 آغاز شد و نیمی از حوزه های قضایی استانداردهای بازنگری شده FATF را اجرا کردند. اکثریت آن نیمی VASP ها را تنظیم می کردند در حالی که شش نفر از آنها عملکرد آنها را ممنوع کردند. در سال گذشته تعدادی از حوزه‌های قضایی از جمله فیلیپین، امارات متحده عربی و جبل الطارق - به دلیل داشتن «نقص استراتژیک» مداوم در رژیم‌های نظارتی خود برای مبارزه موثر با پولشویی و تامین مالی ضد تروریسم، تحت نظارت بیشتر قرار گرفتند. دلایل ناتوانی آنها در برآورده کردن استانداردهای FATF متفاوت است، اما منصفانه است که بگوییم برای رشد بلندمدت اکوسیستم کریپتو، باید قوانین و اجرای قوی‌تری برای مبارزه با پولشویی در سطح جهانی اتخاذ شود.

نمای کلی استانداردهای FATF

از آنجایی که دارایی های دیجیتال محبوبیت پیدا می کند، مجرمان و عوامل مخرب راه های جدیدی برای انجام پولشویی و تامین مالی تروریسم پیدا می کنند. به همین دلیل بیش از هر زمان دیگری برای دولت ها مهم است که راه هایی برای تنظیم VASP ها بیابند. در نشست اخیر FATF، مشاهده شد که بسیاری از حوزه‌های قضایی از دستورالعمل‌های موجود پیروی نمی‌کنند، از جمله «قاعده سفر» معروف که شرکت‌های رمزارز را ملزم می‌کند اطلاعات مربوط به مبتکر و ذینفع را برای تراکنش‌های بالاتر از حد معین بررسی، جمع‌آوری و ارسال کنند. آستانه. بر اساس نظرسنجی FATF در سال گذشته، تنها 11 کشور از 98 حوزه قضایی قانون سفر را اجرا می کنند.

FATF یک سازمان نظارتی برجسته جهانی با 39 عضو است. اعضای آن شامل 37 کشور و همچنین نهادهای منطقه ای مانند کمیسیون اروپا و شورای همکاری خلیج فارس است. FATF استانداردهای قانونی، نظارتی و عملیاتی را برای مبارزه با پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریسم (AML/CFT) تعیین می کند. این سازمان اهداف متعددی را با یک هدف کلی محافظت از سیستم مالی بین‌المللی انجام می‌دهد.

جلسه اخیر آن به چند دلیل تأثیر قابل توجهی بر صنعت کریپتو داشته است. آنچه در سال 2022 دیدیم زنگ خطری برای بسیاری از صرافی ها و VASP ها در سراسر جهان بود که بیش از 3 میلیارد دلار به دلیل هک ها به سرقت رفت. اکنون جامعه جهانی برای مبارزه با حملات باج افزار بر روی پلتفرم های کریپتو تلاش می کند. حوزه‌های قضایی با کنترل‌های AML/CFT کم یا بدون وجود، برای کسب‌وکارهای این صنعت آسیب‌پذیر می‌شوند.

یکی دیگر از حوزه‌های در حال رشد که FATF آن را به عنوان یکی از «نگرانی‌های فزاینده» نامیده است، توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) و امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) هستند، به دلیل پتانسیل آنها برای فرار وجوه از محیط نظارتی. یک رژیم نظارتی دقیق‌تر و واضح‌تر مربوط به DeFi و NFT ممکن است به این صنایع کمک کند تا اعتبار بیشتری کسب کنند و مشتریان بیشتری را از دنیای شرکت‌های بزرگ سنتی جذب کنند.

مزایا و معایب برای صنعت کریپتو

پیاده‌سازی و رعایت استانداردهای تعیین‌شده توسط FATF می‌تواند مزایای بسیار زیادی برای جامعه جهانی ارزهای دیجیتال داشته باشد. اول از همه، شهرت صنعت کریپتو را بهبود می بخشد، که به نوبه خود پذیرش دارایی های دیجیتال را برای توده ها ترویج می کند. پس از گذراندن مراحل رویایی و پذیرش اولیه چرخه حیات فناوری جدید، رمزارز اکنون وارد مرحله اکثریت اولیه می شود و صنعت باید به رفع همه نگرانی های امنیتی احتمالی کمک کند. همچنین افزایش مشروعیت صنعت بسیار مهم است. زمانی که پلتفرم‌های ارز دیجیتال با استانداردهای بین‌المللی AML/CFT مطابقت داشته باشند، محصولات دارایی دیجیتال می‌توانند از بازار مالی سنتی به رسمیت شناخته شوند. وقتی دولت‌ها، مؤسسه‌های مالی و مردم عادی دیگر ارزهای دیجیتال را وسیله‌ای برای فعالیت‌های غیرقانونی نمی‌دانند، پذیرش به نقطه عطف جدیدی خواهد رسید.

هنگامی که استانداردهای انطباق در سراسر صنعت ترویج و پذیرفته می شوند، عدم اطمینان را نیز کاهش می دهد و دسترسی به بازار را گسترش می دهد. برای اینکه کسب‌وکارها بتوانند به طور موثر در سطح جهانی فعالیت کنند، باید اعتماد کنند که صنعت به طور مداوم قوانین بین‌المللی را اجرا کرده و از آن تبعیت می‌کند. بسیاری از کشورها قبل از اینکه بتوانند نهادی را در حوزه قضایی خود ثبت کنند، از کسب و کارها می خواهند که از مقررات بین المللی پیروی کنند. به همین ترتیب، پیروی از استانداردهای FATF فرصت هایی را برای شرکت های رمزنگاری در بازارهای جدید ارائه می دهد.

افزایش مقررات و انطباق هزینه دارد. وقتی مقررات دامنه فعالیت‌ها و فعالیت‌های تجاری قابل قبول را محدود می‌کند، می‌تواند درآمدها و پتانسیل رشد را در برخی زمینه‌ها کاهش دهد. برای اینکه با FATF مطابقت داشته باشند، شرکت‌ها باید روی استخدام کارشناسان انطباق و فناوری جدیدی سرمایه‌گذاری کنند که پلتفرم‌ها را قادر می‌سازد اطلاعات مشتریان را به شیوه‌ای مطابق با مقررات جمع‌آوری و به اشتراک بگذارند - که هزینه‌های تراکنش را افزایش می‌دهد که به مشتریان منتقل می‌شود. اتخاذ استانداردهای نظارتی جهانی همچنین می‌تواند مسائل مربوط به حریم خصوصی را افزایش دهد و برخی از مشتریان رمزارز را به سمت تغییر از پلتفرم‌های مطیع قانون به پلتفرم‌های غیرمنطبق سوق دهد.

برخی از شرکت‌ها ممکن است به سادگی از همراهی خودداری کنند، در صورتی که مقررات بیشتری داشته باشند. اما دیگرانی که منابع بیشتری را سرمایه‌گذاری می‌کنند که به محصول و خدمات آنها اجازه می‌دهد در راس بازی باقی بمانند و با قوانین مطابقت داشته باشند، احتمالاً منابعی هستند که می‌توانند در سطح جهانی رشد کنند و برای درازمدت پیشرفت کنند.

برآورده کردن انتظارات کاربران در حالی که الزامات استانداردهای نظارتی جدید را برآورده می کند، چالش اصلی صنعت ارز دیجیتال است.

نتیجه گیری

باید دید اجرای این مقررات در درازمدت چگونه بر صنعت کریپتو تأثیر می‌گذارد، و جلسه عمومی FATF نشان داده است که بسیاری از حوزه‌های قضایی هنوز باید تلاش قوی‌تری در رژیم‌های نظارتی کریپتو انجام دهند. مزایای بالقوه انطباق با استانداردهای نظارتی جهانی برای کریپتو احتمالاً در نهایت بیشتر از هزینه‌ها خواهد بود – اما شرکت‌های ارز دیجیتال و همچنین بسیاری از کشورهایی که هنوز از استانداردهای بین‌المللی کوتاه‌تر هستند، باید متقاعد شوند که انجام این کار به نفع آنهاست.

متن اصلی خبر : Forkast News•6 hours ago