اگر ایالات متحده به تحقیر ارزهای دیجیتال ادامه دهد، چه چیزی را از دست خواهد داد

What the US stands to lose if it keeps heaping scorn on crypto

1402-02-08
2 سال ها،2 ماه ها پیش

اخبار رمزارزها

اگر ایالات متحده به تحقیر ارزهای دیجیتال ادامه دهد، چه چیزی را از دست خواهد داد

مشروح:

ایالات متحده، پیشرو جهانی در فناوری، با لحظه ای حیاتی در توسعه و تنظیم صنعت ارزهای دیجیتال روبرو است. تداوم عدم شفافیت نظارتی و فروپاشی های شدید به عنوان دلایلی برای منجمد کردن صنعت از خدمات بانکی ذکر شده است. رویکرد فعلی به مقررات کریپتو خطر توقف پیشرفت و نوآوری را به همراه دارد و برخلاف سوابق تاریخی حمایت از فناوری‌های انقلابی است.

این صنعت این سوال را مطرح می‌کند که چرا ایالات متحده به جای ارائه چارچوبی باز برای تقویت و مالکیت نوآوری‌ای که این بخش وعده می‌دهد، رویکردی نگران‌کننده را انتخاب کرده است. صنعت بلاک چین جوان و متحرک است و اگر ایالات متحده به این مسیر ادامه دهد، این کشور در معرض خطر از دست دادن استعداد و پتانسیل این بخش چند تریلیون دلاری به سمت حوزه های قضایی مطلوب تر است.

همه رمزارزها بد نیستند

اینترنت اساساً نحوه اشتراک‌گذاری اطلاعات را تغییر داد. همچنین راهی برای احزاب مخرب برای کلاهبرداری، هک و سوء استفاده از دیگران ایجاد کرد. علیرغم حجم عظیم فعالیت غیرقانونی انجام شده از طریق اینترنت، ایالات متحده از رشد در این فضا حمایت کرده است، زیرا درک شده است که مزایای این فناوری جدید بیشتر از ضرر است.

تکنولوژی بلاک چین به تازگی شروع به ایجاد انقلابی در نحوه تقسیم ارزش ما با یکدیگر کرده است، اما از کلاهبرداری و سوء استفاده نیز مصون نیست. اقدامات نظارتی اخیر به طور بی‌توجهی کسب‌وکارهای قانونی و بازیگران جنایتکار را در کنار هم قرار داده است، بدون توجه به این واقعیت که صنعت کریپتو برخی از باهوش‌ترین ذهن‌ها را به خود جذب کرده است و پتانسیل تغییر عمیق بخش‌های بی‌شماری را برای بهتر شدن دارد.

در مارس 2023، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) Coinbase را با اخطاریه Wells منتشر کرد و اقدامات اجرایی را توصیه کرد. SEC بر این باور است که کوین بیس اوراق بهادار ارائه می دهد، و با این حال تمایلی به ارائه بازخورد یا شفافیت ندارد. Coinbase به دلیل رعایت دقیق مقررات خود شناخته شده است و در فضای دارایی های دیجیتال ایالات متحده پیشرو است، اما تعاملات SEC در بهترین حالت غیرهمکاری بوده است. در میان تشدید تنش‌ها بین این دو، این هفته کوین‌بیس از یک دادگاه فدرال خواست تا SEC را مجبور کند به دادخواستی که در سال گذشته ارائه کرده بود و درخواست قوانین رسمی در بخش دارایی‌های دیجیتال را ارائه کرده بود پاسخ دهد - اقدامی که احتمالاً باعث ایجاد شکاف بیشتر بین این دو می‌شود. SEC و بزرگترین پلتفرم معاملات ارزهای دیجیتال کشور. اصطکاک فزاینده بین رگولاتور و یکی از بزرگ‌ترین بازیگران کریپتو در تضاد کامل با محیط نسبتاً پرورش‌دهنده‌ای است که ایالات متحده در روزهای اولیه توسعه برای شرکت‌هایی مانند اپل و مایکروسافت ایجاد کرده بود.

پیونرها باید مورد حمایت قرار گیرند تا به آغاز دوره بعدی شرکت های تجاری پیشرو با ایالات متحده کمک کنند تا دوباره در خط مقدم قرار گیرند. همین کار برای سایر صنایع مانند شرکت‌های فناوری و خودرو نیز انجام شده است، و عدم تمایل به نشان دادن حمایت مشابه در فضای دارایی‌های دیجیتال ناامیدکننده است.

نگاهی به تاریخ

رویکرد کنونی ایالات متحده در قبال دارایی های دیجیتال با پیشینه های تاریخی متفاوت است. با ارائه محیط‌های نظارتی حمایتی و ترویج نوآوری، ایالات متحده به یک رهبر جهانی در بسیاری از صنایع، از جمله خودرو، فناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل شده است.

  1. کمک مالی تحقیق

آژانس‌های فدرال متعددی برای حمایت از طرح‌های تحقیق و توسعه در صنایع مختلف تأسیس شده‌اند. دو مثال قابل توجه عبارتند از:

  • بنیاد ملی علوم: NSF که در سال 1950 تأسیس شد، به توسعه اینترنت، تکنیک‌های پیشرفته تولید و فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر کمک کرده است. در سال 2021، بودجه آن حدود 8.5 میلیارد دلار بود.

  • آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی: دارپا که در سال 1958 تأسیس شد، نقش مهمی در توسعه فناوری GPS ایفا کرد. علاوه بر این، بودجه دارپا به پیشرفت رباتیک، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی و سایر زمینه ها کمک کرده است. در سال 2021، بودجه آن 3.5 میلیارد دلار آمریکا بود.

نمونه‌های بی‌شماری وجود دارد، چه به انرژی‌های تجدیدپذیر، اکتشافات فضا، داروها یا موارد دیگر اشاره شود. ایالات متحده به طور مداوم تحقیقات سطح بالایی را برای کمک به پیشروی بودجه تامین کرده است.

  1. مشوق‌های مالیاتی

مشوق های مالیاتی ابزار مهم دیگری است که دولت ایالات متحده برای تقویت نوآوری در صنایع مختلف استفاده کرده است. یکی از این نمونه ها اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه فدرال است که به کسب و کارها اجازه می دهد تا بخشی از هزینه های تحقیق و توسعه خود را در مقابل بدهی مالیاتی خود جبران کنند. این اعتبار به ویژه برای شرکت‌های فناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر مفید بوده است، که اغلب به سرمایه‌گذاری قابل توجهی در تحقیق و توسعه برای توسعه محصولات، خدمات یا راه‌حل‌های جدید نیاز دارند.

علاوه بر این، ارائه اعتبار مالیات بر تولید و اعتبار مالیات سرمایه گذاری توسط دولت فدرال نقش مهمی در رشد صنعت انرژی های تجدیدپذیر در ایالات متحده داشته است

  1. مالکیت معنوی

ایالات متحده یک سیستم به خوبی توسعه‌یافته برای محافظت از مالکیت معنوی دارد که شامل پتنت‌ها، علائم تجاری و حق نسخه‌برداری می‌شود که به مخترعان و کسب‌وکارها حقوق انحصاری برای سود بردن از نوآوری‌های خود برای یک دوره مشخص را ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، صنعت خودروی ایالات متحده از سیستم IP این کشور بهره زیادی برده است. حق ثبت اختراع نقش مهمی در توسعه فناوری های جدید خودرویی مانند خودروهای الکتریکی داشته است.

به طور کلی، ایالات متحده به پیشرفت صنایع امیدوار کننده کمک کرده است که منجر به تسلط مالی جهانی و نوآوری های موفقیت آمیز شده است. نمی توان نادیده گرفت که بلاک چین فناوری توانمند بعدی است که اعتماد سرمایه گذار را ایجاد می کند و ریسک را به نمایش می گذارد، و همچنین سزاوار حمایت ایالات متحده و گفتگوی مترقی است.

سایر حوزه های قضایی

اتحادیه اروپا، هنگ کنگ، امارات متحده عربی، استرالیا، ژاپن و سنگاپور همگی به پیشبرد صنعت ارزهای دیجیتال کمک کرده اند، در حالی که ایالات متحده همچنان مانع پیشرفت می شود. هنگ کنگ حتی در حال توسعه یک رژیم مجوز رمزنگاری با حمایت پکن است. اگر ایالات متحده از این روند پیروی نکند، خطر از دست دادن مرز قابل توجهی از نوآوری های تکنولوژیکی را در مقابل اقتصادهای خوش‌آمد تر خواهد داشت.

از بین رفتن بخش خدمات مالی بریتانیا نسبت به فرانسه باید هشداری جدی برای ایالات متحده باشد که در صورت ادامه این مسیر چه اتفاقی خواهد افتاد.

از زمان برگزیت، بریتانیا فرصت کافی برای سرمایه گذاری در بخش دارایی دیجیتال داشته است. در عوض، با مقررات نامشخص دست و پنجه نرم کرده است، به کندی تکامل یافته و اغلب بیش از حد محدودکننده بوده است. فقدان نرده های نظارتی، نوآوری را خفه کرده و باعث ایجاد عدم اطمینان بیشتر در مورد نحوه عملکرد شرکت ها در فضای ارز دیجیتال شده است.

Circle، یک شرکت بزرگ فین‌تک و صادرکننده استیبل‌کوین USDC، اخیراً فرانسه را به‌عنوان مقر رسمی خود در بریتانیا انتخاب کرده است. همچنین اخیراً بورس فرانسه به‌عنوان با ارزش‌ترین بورس اروپا، جایگاه اول را از بریتانیا به‌عنوان باارزش‌ترین بازار اروپا گرفته است، تغییری که ترکیبی از آن شده است. با برگزاری کنفرانس‌های رمزنگاری که از کانال به پاریس به عنوان مکان ترجیحی آنها می‌آیند.

ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، قول داده است که در فضای دارایی های دیجیتال پیشرفت هایی ایجاد کند، در فوریه 2023، دولت بریتانیا یک مشاوره عمومی و درخواست شواهد با هدف ایجاد یک چارچوب نظارتی روشن که شرکت ها را قادر به نوآوری می کند، به اشتراک گذاشت. در حالی که هنوز روزهای اولیه است، این گامی در مسیر درست است.

ایالات متحده باید صنعت رو به رشد بلاک چین در فرانسه و همچنین معرفی خود اروپا از یک چارچوب قانونی روشن (MiCA) را مشاهده کند و متوجه شود که ایالات متحده در صورتی که بخواهد در سطح جهانی رقابتی باقی بماند، به رویکرد استراتژیک خود نیاز دارد.

عدم قطعیت نظارتی و مسیر پیش رو

در سال 2022، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده به آژانس‌های فدرال دستور داد تا به دنبال رویکردی واحد برای مقررات ارز دیجیتال، با تمرکز بر روی استیبل کوین باشند. با این حال، پیشرفت کمی حاصل شده است و بدون قوانین فدرال، ایالت ها اغلب به قوانین انتقال پول برای تنظیم فعالیت های ارز دیجیتال متکی هستند.

این عدم قطعیت نظارتی منجر به چالش هایی در زمینه هایی مانند حمایت از مصرف کننده و پولشویی شده است. بحث در مورد تعریف دارایی های خاص به عنوان اوراق بهادار یا کالا باعث سردرگمی در مورد اینکه آیا کمیسیون معاملات آتی تجارت کالا یا کمیسیون بورس و اوراق بهادار دارای صلاحیت هستند یا خیر. این ماه از MiCA، اولین چارچوب جامع جهان برای مقررات ارزهای دیجیتال. MiCA الزامات متعددی را بر روی پلتفرم‌های رمزارز، صادرکنندگان توکن و معامله‌گران درباره شفافیت، افشا، مجوز و نظارت بر تراکنش‌ها اعمال خواهد کرد. این موهبت پارلمانی راه را برای تبدیل شدن MiCA به قانون در سال 2024 هموار می کند، چارچوبی که شرکت کنندگان صنعت از آن به عنوان راه حلی عملی برای چالش های پیش رو استقبال کرده اند.

در سایر نقاط جهان، ژاپن قبلاً مقررات استیبل کوین را معرفی کرده است، سنگاپور بازخوردهای عمومی را در قوانین آتی گنجانده است، تنظیم‌کننده‌های هنگ‌کنگ "پایه محکم‌تری" را برای ارزهای دیجیتال نشان داده‌اند، و امارات متحده عربی فعالانه از پروژه‌های جدید استقبال می‌کند.< /p>

این گفت‌وگوی مترقی احتمالاً دور شدن از حوزه‌های قضایی متخاصم مانند ایالات متحده را در جستجوی حوزه‌های قضایی حامی بیشتر تسریع خواهد کرد. انتظار می رود صنعت توکن سازی دارایی به تنهایی تا سال 2030 به 30 تریلیون دلار برسد، به این معنی که هرگونه سوء مدیریت توسط دولت ایالات متحده عواقب تریلیون دلاری خواهد داشت.

وضوح مقررات می تواند صنعت بلاک چین را نجات دهد

ایالات متحده در برهه ای حساس در توسعه و تنظیم صنعت رو به رشد ارزهای دیجیتال قرار دارد. ایالات متحده برای حفظ موقعیت خود به عنوان یک رهبر جهانی در فناوری و نوآوری، باید از سوابق تاریخی درس بگیرد و یک رویکرد نظارتی متعادل، شفاف و مشارکتی اتخاذ کند که رشد بخش بلاک چین را تقویت می‌کند.

پذیرش این دوره جدید از دارایی‌های دیجیتال و استفاده از پتانسیل عظیم فناوری بلاک چین، تضمین می‌کند که ایالات متحده همچنان در خط مقدم نوآوری جهانی باقی می‌ماند و در عین حال از مزایای اجتماعی-اقتصادی همراه با چنین پیشرفتی بهره می‌برد.

متن اصلی خبر : Forkast News•5 hours ago